Doba-uchovavania-vakuovo-balenych-potravin (určené podmienky sú orientačné, závisia vždy od čerstvosti a stavu suroviny)Stiahnuť
Hygienické príručky HACCP pre prevádzky vereného stravovania aj s mobilnou aplikáciou:
Online akreditované školenie HACCP:
https://potravinarstvo.com/skolenia/obchod-skolenia/
Moderná gastrotechnológia:
Odporúčajú:
Peter Frolo,Villa Nečas Žilina
Ľubomír Herko Hotel sv.Ludmila & reštaurácia Garden,SkalicaCulinary
Club Ľubomíra Herka

Gabriel Kocák Ú nás doma Poprad
Peter Jaroš Hotel Átrium Starý Smokovec
Tomáš Tejbus Welness Hotel Borovica Štrbské pleso
Peter Pikovsky GRAND Starý Smokovec
Miroslav Zámiska Grand Hotel Kempinski, Štrbské pleso
Robert Hudak Salamandra Rezort, Sliezky dom
Ondrej Majerčák TMR Gastro Vysoké Tatry
Rastislav Fech, Penzión St.Petrus Vini
Rastislav Fech, Horský Hotel Šachtička





