Popis
1. Ponuka: Transfer nového fermentačného procesu do výrobného merítka (biotechnológia)
a. Príprava inokula kultiváciou v baničkách
b. Príprava inokula kultiváciou v laboratórnom fermentore
c. Transfer technológie do výrobného merítka (dokumentácia, kontrola procesu)
d. HACCP analýza ako časť prípravy na kampaň
e. Vyhodnotenie individuálnej šarže a kampane
2. Ponuka: Transfer nového izolačného procesu do výrobného merítka (biotechnológia, technológia potravín, bezpečnosť potravín)
a. Príprava blokovej schémy a hmotnostnej bilancie procesu
b. Vyhodnotenie odpadov a ich kategorizácia
c. Príprava predpisovej a záznamovej dokumentácie
d. Dozor bežiacich šarží
e. HACCP analýza ako časť prípravy na kampaň
f. Vyhodnotenie individuálnej šarže a kampane
3. Ponuka: Transfer technológie to laboratórneho merítka (biotechnológia)
a. Nadefinovanie scalu-down modelu
b. Familiarizačné experimenty
c. Industrializačné experimenty
d. Transfer analytických metód