Pokyny na prípravu príspevkov:
Možnosti publikovania príspevkov:
Názov časopisu/zborníka | Link na prihlásenie (1 autor na 1 vložné môže prihlásiť max. 3 články v 3 rôznych kategóriách) | Max. počet publikovaných článkov |
JMBFS – Journal of Microbiology, Biotechno- logy and Food Science (WOS, Scopus (Q3) https://www.jmbfs.org/ | https://forms.office.com/e/VrR87QDTjc | 25 |
Zborník vedeckých prác „Bezpečnosť a kvalita potravín“ | https://forms.office.com/e/keqgbsZ2Cp | Podľa splnenia kritérií |
Zborník odborných prác „Bezpečnosť a kontrola potravín“ | https://forms.office.com/e/YEeWA8hbf8 | Podľa splnenia kritérií |
Príspevky je potrebné písať podľa pokynov daného časopisu, resp. zborníka.
Príspevky do zborníkov musia byť napísané v programe Microsoft Word. Vzorový naformátovaný článok je k dispozícii tu:
Príspevok do zborníka - odborný (šablóna)
Príspevok do zborníka - odborný (vzorový článok)
Príspevok do zborníka - vedecký (šablóna)
Príspevok do zborníka - vedecký (vzorový článok)
UPOZORNENIE: Príspevkydočasopisov budú akceptované po vyjadrení editorom a publikované priebežne podľa poradia ako boli vložené. V prípade vyradenia ich autor môže upraviť na publikovanie v zborníkoch. Príspevky do zborníkov, ktoré nebudú spĺňať uvedené pokyny, budú vrátené autorovi na prepracovanie. Organizátori si vyhradzujú právo výberu príspevkov! Príspevky do zborníkov zasielajte len elektronickou poštou na adresu bekop2025@gmail.com
V názve každého príspevku je potrebné uviesť na začiatku identifikátor BKB25, na základe ktorého bude články identifikovateľné najmä v databázach časopisov. Do prihlasovacieho formulára nie je potrebné identifikátor uvádzať.