Rámcový program:
Rámcový časový program: | Prioritné témy konferencie: | |
Štvrtok 21.3.2024 | 1. Bezpečnosť potravín, štandardy a legislatíva EÚ/ES, EFSA | |
7.30– 9.00 | Prezentácia účastníkov | |
9.00 – 9.15 | Otvorenie konferencie | 2. Mikrobiologická a mykologická bezpečnosť potravín |
9.15 – 12.30 | Bezpečnosť potravín a legislatíva EÚ | |
12.30 – 13.45 | Obed | 3. Chemická bezpečnosť potravín |
13.45 – 15.15 | Mikrobiologická a chemická bezpečnosť potravín | |
15.15 – 15.45 | Prestávka | 4. Perspektívne technológie pre bezpečné potraviny a nové potraviny |
15.45 – 17.00 | Prezentácie firiem | |
18.30 | Spoločenský večer | 5. Bezpečnosť potravín, zdravie a výživová hodnota potravín |
Piatok 22.3.2024 | ||
9.00 – 10.30 | Analytické metódy kontroly potravín | 6. Analytické metódy kontroly kvality, autenticity a bezpečnosti potravín |
10.30 – 11.00 | Prestávka | |
11.00 – 12.30 | Bezpečnosť potravín a výživa | |
12.30 | Záver konferencie | 7. Bezpečnosť potravín v kontexte na európske stratégie „Green Deal“ a „Farm to Fork“ |
Podrobný program konferencie bude prihláseným účastníkom rozposlaný do 10.3.2024