XXII. VEDECKÁ KONFERENCIA BEZPEČNOSŤ A KONTROLA POTRAVÍN
26.3 – 28.3. 2025 Piešťany, Slovenská republika
Jedinečná konferencia v príjemnom prostredí špičkového hotela priamo na kúpeľnom ostrove v Piešťanoch. Na konferencii odznejú pútavé vedecké a odborné prednášky z oblasti potravinárstva, úradnej kontroly potravín a laboratórnej diagnostiky. Čaká Vás skvelý spoločenský večer so živou hudbou a výbornou kuchyňou.
Na vedeckú konferenciu s medzinárodnou účasťou sa môžete prihlásiť len cez elektronický formulár, ktorý je k dispozícii nižšie.
Linka na prihlásenie: https://forms.office.com/e/HdXQ1GNg45
Termín prihlásenia a úhrady vložného:
od: 4.11.2024
do: 28.2.2025
Termín zaslania príspevku vrátane posteru:
28.2.2025
Aktuálny počet prihlásených: k dátumu 14.11.2024
1
Cirkulár:
2025 I. cirkulár SK
Cieľ konferencie:
Konferencia je určená širokej odbornej verejnosti pôsobiacej v oblasti potravinárstva, potravinárskych a analytických laboratórií, potravinárskych podnikov, potravinárskeho výskumu a školstva. Cieľom konferencie je prezentovať najnovšie trendy v oblasti kontroly a bezpečnosti potravín, potravinárskej analýzy, autentifikácie a vysledovateľnosti potravín, alergénov a kontaminantov, analýzy a hodnotenia potravín novými metódami.
Organizátori konferencie:
- SLOVENSKÁ SPOLOČNOSŤ PRE POĽNOHOSPODÁRSKE, LESNÍCKE, POTRAVINÁRSKE A VETERINÁRSKE VEDY PRI SAV
- FAKULTA BIOTECHNOLÓGIE A POTRAVINÁRSTVA SPU V NITRE
- POTRAVINÁRSKA KOMORA SLOVENSKA
- SLOVENSKÁ AKADÉMIA PôDOHOSPODÁRSKYCH VIED
- NÁRODNÝ KONTAKTNÝ BOD SR PRE VEDECKÚ A TECHNICKÚ SPOLUPRÁCU S EFSA
- MINISTERSTVO PÔDOHOSPODÁRSTVA A ROZVOJA VIDIEKA SR, BRATISLAVA
Posterová sekcia
Pre prezeranie posterov kliknite na link:
Pripravované publikácie: